Beeldmateriaal van werkzaamheden

Wij ontstoppen al meer dan 40 jaar rioleringen door geheel Twente. Hierbij hebben wij een aardige verzameling aan foto’s verzamelt. Foto’s zijn vaak wel makkelijk bij ons beroep om beeldvorming te geven waarover we praten wanneer we een probleem uitleggen.
Hierdoor krijgt u ook een beeld van het probleem wanneer u zelf niet aanwezig was en kunt u meedenken over de mogelijkheden.
In sommige gevallen is het voor u ook moeilijk of onmogelijk om te zien waar wij zijn. Soms moeten we bijvoorbeeld door krappe ruimtes, denk hierbij aan kruipruimtes die heel ondiep zijn. Dan is het wel zo fijn als u toch kunt zien wat wij hebben waargenomen, zodat u ook begrijpt waarom wij handelingen verrichten.

Beeldmateriaal door riool werkzaamheden.

Het is bij ons ook  mogelijk om de binnenkant van uw riolering  op beeld te krijgen.
Dit kan door het gebruik van rioolcamera’s.
Rioolcamera’s worden gebruikt om de staat van uw riolering in zicht te brengen.
Ook kunnen wij de rioolcamera opsporen waardoor  u precies weet waar uw riolering naar toe loopt.
Wij hebben verschillende soorten rioolcamera’s bedoelt voor verschillende  soorten diktes van diameters.
Wilt u meer weten over de rioolcamera? Klik dan hier .
Of wilt u een afspraak maken voor een rioolklacht?
Bel:0654366899

Afspraak maken?

U kunt ons 24/7 bereiken, dit kan zowel telefonisch als via de mail. U kunt ons dan uitleggen wat uw probleem is en wat u waarneemt. Het is mogelijk dat u meerdere problemen hebt met verschillende afvoeren die eenzelfde oorzaak hebben. Het kan ook zijn dat deze problemen een verband met elkaar hebben. Door de situatie met ons te bespreken wordt het probleem duidelijker. Hierdoor kunnen we bepalen wat er moet gebeuren om uw probleem te verhelpen. Vervolgens kunt u een afspraak met ons maken, zodat wij kunnen langskomen en u kunnen helpen.