en verstopping of lekkage van het riool in Oldenzaal kan snel verholpen worden met de hulp van AAKO ontstoppingsservice.

Snelle actie bij een verstopping of  lekkage van het riool  in OldenzaalOldenzaal riool

Een verstopping of lekkage van een riool in Oldenzaal vraagt om een directe actie zodat verdere problemen of schade vermeden worden. Gebruik liever geen HG ontstoppingsmiddel van Karwei of Kruidvat en meld het altijd bij ons zodat we bij  lekkage eventuele schade kunnen beperken aan uw aanrecht.  Wanneer u een lekkage direct laat verhelpen, vallen de kosten vaak wel mee. Maar als u lang wacht komt er ongedierte onder de vloer en heeft u een groot probleem. Zo kunnen bij een kapot riool ratten zich onder uw woning  gaan nestelen. Ook hier weet AAKO raad mee.

Een lekkage van de riolering

Het begint vaak dat er af en toe een rare lucht in huis hangt. Een lucht soms penetrant of een beetje schimmelachtige stank. Die lucht komt dan steeds vaker terug totdat u zich er aan gaat ergeren.  Wij passen dan een nevelonderzoek toe. We spuiten een soort rook in het riool en als die rook dan in het huis zich verspreid, weten we dat het riool stuk is. Af en toe is dat helemaal niet nodig bijvoorbeeld als het riool is afgeknapt dan zie je direct waar je moet zijn.

De juiste oplossing

Met een ervaring van 30 jaar weet AAKO ontstoppingsservice een lekkage snel te vinden en te verhelpen. Ook minder zichtbare lekkages zijn binnen de kortste keren gevonden en er is altijd een oplossing voorhanden.

Bel AAKO ontstoppingsservice

Lekkages en verstoppingen dien je aan te pakken zodra je ze ontdekt. De makkelijkste manier om dit te doen is een telefoontje naar AAKO ontstoppingsservice. De 24/7 bereikbaarheid zorgt ervoor dat je altijd iemand aan de lijn krijgt die je verder kan helpen en eventueel enkele tips kan geven voor de toekomst.

Afspraak maken?

U kunt ons 24/7 bereiken, dit kan zowel telefonisch als via de mail. U kunt ons dan uitleggen wat uw probleem is en wat u waarneemt. Het is mogelijk dat u meerdere problemen hebt met verschillende afvoeren die eenzelfde oorzaak hebben. Het kan ook zijn dat deze problemen een verband met elkaar hebben. Door de situatie met ons te bespreken wordt het probleem duidelijker. Hierdoor kunnen we bepalen wat er moet gebeuren om uw probleem te verhelpen. Vervolgens kunt u een afspraak met ons maken, zodat wij kunnen langskomen en u kunnen helpen.