Het is belangrijk voor de klant om te weten wat te doen bij een rioolklacht

Heeft u een verstopping?

Zorg dan dat er niet meer water in de verstopte afvoer komt. Dit ter voorkoming van lekkage en wateroverlast. Wij raden het gebruik van ontstoppingsmiddelen af. Ten eerste omdat het probleem vaak niet verhelpt. Wel kunt u er schade van krijgen in bijv. uw keukenkastje of huidirritatie oplopen.

Lekkage riool

Heeft u riool lekkage zorg dan dat al uw waardevolle spullen veilig staan. Schakel eventueel de stroom uit om kortsluiting of gevaarlijke situaties te voorkomen. Maak wanneer alles beschermd staat, eventueel foto’s van de waterschade voor de verzekering.

Stankoverlast

Bij stankoverlast is het belangrijk om te weten wat voor geur u ruikt. Is het een riool stank of stank van een dood dier? Waar heeft u de meeste last van stankoverlast? Heeft u ook last van latrine vliegjes?latrinevlieg

Aako ontstoppingsservice kan doormiddel van een rookproef de oorsprong van rioolgeuren opsporen. Hierdoor weten wij precies de locatie van het riool mankement.

Aako ontstoppingsservice verhelpt al langer dan 40 jaar rioolklachten. Wij zien dag en nacht wat voor ellende een riool mankement kan veroorzaken. Daarom zijn onze rioolmonteurs uitgerust met het nieuwste en de meest effectiefste rioolmachines.