Verstopping wastafelafvoer

Een verstopping wastafelafvoer in de badkamer; Deze wastafels raken snel verstopt omdat er veel meer vuil inkomt dan dat wij denken. Haar, tandpasta (kalk), zeepresten, enz. plakken aan de wand van de afvoerleiding. Daarom is het belangrijk om vaak de hete kraan na gebruik even te laten spoelen. Heet water lost vuil op en spoelt dit naar de hoofdleiding. Dit werkt nog beter wanneer u in het hete water (schoonmaak) Soda oplost en mee spoelt. Lees hier meer over

Maar bij een verstopping is heet water met of zonder Soda vaak al te laat. Er wordt gedacht dat een verstopping van wastafelafvoer een klein klontje in de leiding is. En men probeert dit vaak met Hg of met Mr Muscle ontstoppingsmiddel op te lossen. Vaak valt men van de regen in de drup. De rubberen afdichtingsringetjes lossen wel vaak op maar de verstopping niet. Lekkage van ontstoppingsmiddel veroorzaakt vervolgens schade in uw badkamer en het kan ons werk bemoeilijken.

Ontstoppen verstopping wastafelafvoer

Het is ons vak, wij kunnen kiezen welke machine en welke veer het beste in uw afvoerleiding past met het beste resultaat. Mocht u voor onze komst onverhoopt toch gebruik hebben gemaakt van chemicaliƫn, dan horen wij dit graag. Dan kunnen wij hier rekening mee houden met veiligheidsmiddelen, mocht dit nodig zijn.

Afspraak maken?

U kunt ons 24/7 bereiken, dit kan zowel telefonisch als via de mail. U kunt ons dan uitleggen wat uw probleem is en wat u waarneemt. Het is mogelijk dat u meerdere problemen hebt met verschillende afvoeren die eenzelfde oorzaak hebben. Het kan ook zijn dat deze problemen een verband met elkaar hebben. Door de situatie met ons te bespreken wordt het probleem duidelijker. Hierdoor kunnen we bepalen wat er moet gebeuren om uw probleem te verhelpen. Vervolgens kunt u een afspraak met ons maken, zodat wij kunnen langskomen en u kunnen helpen.